Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140


Páros Masszázs kezelések

A páros masszázs történhet egy légtérben, illetve elkülönített kezelőkben egy időben, párhuzamosan két fő részére, két masszőr közreműködésével.

(Mobilnézetben a menüpontra koppintás után, lejjebb görgetve tekintheti meg a részleteket.)

Páros Orvosi-Gyógymasszázs

A páros orvosi-Gyógymasszázs során két masszőr párhuzamosan két vendég kezelését végzi, mozgásszervi és reumatológia problémákat eredményező izomgörcsök, izomspazmusok, húzódások és egyéb rendellenességek testre szabott kezelése.

Páros Orvosi-Gyógymasszázs részletei

Páros Orvosi-Gyógymasszázs

Páros Aromaolajos-masszázs

A páros aromaolajos-masszázs során két masszőr foglalkozik két Vendéggel igény szerint egy légtérben, vagy elválasztott kezelőhelyiségekben. Az Aromaolajos-masszázs terápiájának alapja az ősi keleti kúltúra amely a természetes gyógymódok közé tartozik, és magában foglalja a gyógynövények és a hagyományos kezelés előnyeit.

Páros Aromaolajos-masszázs részletei

Páros Aromaolajos-masszázs

Páros Melegített Aromaolajos-masszázs

A páros melegített aromaolajos-masszázs során két masszőr párhuzamosan két vendég kezelését végzi, folyamatosan melegen tartott aroma olajjal, egész testen történő masszázs...

Páros Meleg Aromás-masszázs részletei

Páros Melegített Aromaolajos-masszázs

Páros Frissítő Svéd masszázs

A páros svéd-frissítőmasszázs során két masszőr foglalkozik két Vendéggel igény szerint egy légtérben, vagy elválasztott kezelőhelyiségekben. A Svéd-masszázs legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr simító, dörzsölő,rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel, lazítja a szervezetet.

Páros Frissítő Svéd-masszázs részletei

Páros Frissítő Svéd masszázs